Onderhoud

Is uw heftruck toe aan onderhoud? Dan kunt u dit tegen een gunstig tarief laten uitvoeren door Oprins Heftrucks. Naast dat wij werken conform alle veiligheidseisen en -keuringen, slaan wij al onze werkzaamheden op in een geautomatiseerd systeem. Zo weet u altijd waar u (later) aan toe bent!

Overzicht

onderhoud

Conform de richtlijnen die gesteld worden bij het plegen van onderhoud aan heftrucks, wordt uw machinepark behandeld. Dat betekent dat we werken via de richtlijnen van de Arbowet en de NEN3140-certificering. Bovendien worden na een onderhoudsbeurt alle werkzaamheden digitaal vastgelegd én ontvangt u standaard een geautomatiseerde herinnering als uw machine toe is aan de volgende reparatiebeurt

Wanneer is uw heftruck aan onderhoud toe?

Gebruikt u uw heftruck intensief? Dan adviseren wij om twee keer per jaar onderhoud uit te laten voeren om de levensduur van uw machine te verlengen. Oprins Heftrucks kiest ervoor om de grote onderhoudsbeurt te combineren met de veiligheidskeuring: zo bent u voordeliger uit én scheelt het tijd.

De kleine onderhoudsbeurt

Kiest u voor een kleine onderhoudsbeurt, of bent u toe aan de tweede periodieke controle in een jaar tijd? Dan controleert Oprins Heftrucks alle slijtagepunten en worden onderdelen vervangen waar nodig. Dankzij de tussentijdse onderhoudsbeurt blijft uw machine in optimale, veilige conditie en wordt de kans op stilstand aanzienlijk klein.

ons onderhoudspakket

^

GROTE BEURT + VEILIGHEIDSKEURING

Voor heftrucks met een gewicht tot maximaal vier ton (4.000 kilogram). Inclusief veiligheidskeuring conform alle regelgeving.

^

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Kleine onderhoudsbeurt voor brandstof heftruck. Conform de tienpuntencheck van Oprins Heftrucks.

^

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Kleine onderhoudsbeurt voor brandstof heftruck. Conform de tienpuntencheck van Oprins Heftrucks.

^

GROTE BEURT + VEILIGHEIDSKEURING

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

^

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Kleine onderhoudsbeurt voor elektrische palletwagens. Conform de tienpuntencheck van Oprins Heftrucks.

^

LOSSE VEILIGHEIDSKEURING

Een losse veiligheidskeuring voor alle heftrucks en palletwagens, zonder onderhoud.

dit mag u verwachten

Oprins Heftrucks werkt met veel zorg en nauwkeurigheid aan uw machines. Wat mag u van ons verwachten?

Regulier onderhoud

Houd uw machine in topconditie door regelmatig regulier onderhoud uit te laten voeren. Zo gaat uw machine langer mee.

digitaal systeem

Oprins Heftrucks slaat alles op in een digitaal systeem. Zo staat u nooit voor onnodige verrassingen en weten wij precies waar we mee aan de slag moeten.

veiligheidskeuring

Zorg dat uw machine aan alle veiligheidscriteria voldoet, door middel van een officiële veiligheidskeuring. Oprins Heftrucks voert deze graag voor u uit.

uitstekende kennis

Een zaak waar u op kunt vertrouwen: daar staat Oprins Heftrucks voor. Gepaard met uitstekende kennis leveren wij de best mogelijke service.

vervanging

Indien nodig vervangt Oprins Heftrucks onderdelen van uw heftruck, zodat alles weer naar behoren functioneert. Zo bespaart u onnodige kosten.

een eerlijke prijs

Al onze machines worden tegen een eerlijke prijs aangeboden. Dat geldt ook voor onderhoudsbeurten en nieuwe – of tweedehands – onderdelen.

Altijd deskundig advies

Oprins Heftrucks zit al lang in de materie en bediend een breed scala aan klanten.

Bakje koffie?

Meer weten over de dienstverlening van Oprins Heftrucks? Of wil je concreet een afspraak maken? Neem dan direct contact op!

Direct contact