Over ons

Eerlijk en deskundig: dat is Oprins Heftrucks. Voor al uw logistieke oplossingen met betrekking tot heftrucks, interne transportmiddelen en maatwerk. Bovendien profiteert u van het feit dat alles onder één dak te vinden is; van aankoop tot onderhoud en reparatie. 

Our Mission

Veiligheid

Veiligheid in de werkomgeving staat centraal: van chauffeur tot aan monteur. Zo keuren wij uw interne transportmiddelen conform de richtlijnen van de Arbowet en het NEN3140-certificaat.

Eerlijk & Deskundig

Eerlijk- en deskundigheid. Dat zijn twee waarden die hoog in het vaandel staan bij Oprins Heftrucks. Dit ziet u overal terug: of het nu bij aankoop van een nieuwe heftruck is, of voor onderhoud aan uw machinepark. We komen altijd tot een passend en juist advies.

Samen groeien

Oprins Heftrucks is een jonge onderneming in de regio Breda en omstreken. Met een frisse, op de toekomst gerichte blik groeien wij graag samen met u naar een zo hoog mogelijk niveau. 

Wat wij doen

U kunt bij Oprins Heftrucks terecht voor een breed aantal diensten. Van aankoop van heftrucks, reach trucks en interne transportmiddelen tot de reparatie en onderhoud hiervan.

Aankoop

Verhuur

onderhoud

reparatie

Altijd deskundig advies

Oprins Heftrucks zit al lang in de materie en bediend een breed scala aan klanten.

Bakje koffie?

Meer weten over de dienstverlening van Oprins Heftrucks? Of wil je concreet een afspraak maken? Neem dan direct contact op!

Direct contact