reparatie

Functioneert uw heftruck niet (goed) meer en is deze aan reparatie toe? Oprins Heftrucks neemt graag de tijd om uw machine te repareren, zodat deze weer in gebruik genomen kan worden en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Overzicht

Repareren

Zijn de onderdelen van uw machine toe aan vervanging? Dan zoekt Oprins Heftrucks de best mogelijke oplossing in samenspraak met u. Zijn dat tweedehands onderdelen tegen een lage kostprijs? Dan kiezen we daarvoor. Nieuwe onderdelen nodig? Dan zijn we transparant en zorgen we voor een goede overeenstemming. Uw tevredenheid staat op plaats één.

kwaliteit

Kwaliteit is geen streven, maar een harde eis. Oprins Heftrucks zorgt uitsluitend voor het beste materiaal passend bij uw machine. Wat uw (hef)truck ook nodig heeft. Onze materialen voldoen aan de veiligheidseisen en zorgen ervoor dat uw machine weer in uitstekende staat komt.

veiligheid

Naast kwaliteit waarborgt Oprins Heftrucks ook de veiligheid. Dit doen we conform de NEN-normen en veiligheidseisen die volgens de wet gesteld worden. Zo kunt u ons op meer dan uitsluitend ons geleverde werk vertrouwen.

Ons dienstenpakket en aanbod

^

GROTE BEURT + VEILIGHEIDSKEURING

Voor brandstof heftrucks. Inclusief veiligheidskeuring conform alle regelgeving.

^

GROTE BEURT + VEILIGHEIDSKEURING

Voor elektrische heftrucks. Inclusief veiligheidskeuring conform alle regelgeving.

^

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Kleine onderhoudsbeurt voor brandstof heftrucks. Conform de zestigpuntencheck van Oprins Heftrucks.

^

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Kleine onderhoudsbeurt voor elektrische heftruck. Conform de zestigpuntencheck van Oprins Heftrucks.

^

GROTE BEURT + VEILIGHEIDSKEURING

Voor elektrische palletwagens. Inclusief veiligheidskeuring conform alle regelgeving.

^

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Kleine onderhoudsbeurt voor elektrische palletwagens. Conform de zestigpuntencheck van Oprins Heftrucks.

^

LOSSE VEILIGHEIDSKEURING

Een losse veiligheidskeuring voor alle heftrucks en palletwagens, zonder onderhoud.

Dit mag u verwachten

Oprins Heftrucks wil samen sterker worden. De allerbeste dienstverlening van top tot teen, zodat u met grote tevredenheid terugkijkt op het door ons geleverde werk. Daar worden we sterker van: het beste werk in combinatie met uitstekende service.

reparatie

Uw machine wordt weer in uitstekende staat opgeleverd. De onderdelen zijn kwalitatief sterk en voldoen aan de veiligheidseisen en -normen.

kennis van de markt

Dankzij de uitstekende kennis van Oprins Heftrucks weten we de beste onderdelen voor u te vinden. Kwaliteit tegen een scherp tarief.

Nieuw

In bepaalde gevallen kiezen we voor nieuwe onderdelen ter reparatie van uw machine. Dit doen we natuurlijk in overeenstemming met u. 

Digitaal systeem

Al uw reparatiegegevens slaan we op in ons digitale systeem. Zo kunnen we later terugvinden wat er is verholpen, waar u de vruchten van plukt.

tweedehands

In enkele andere gevallen monteren we tweedehands onderdelen op uw machine. Zo beperkt u de kosten en geniet u van dezelfde kwaliteit.

Scherpe prijs

Zowel de manuren als de kostprijs voor onderdelen en reparatie, worden geleverd tegen een scherpe prijs. 

Altijd deskundig advies

Oprins Heftrucks zit al lang in de materie en bediend een breed scala aan klanten.

Bakje koffie?

Meer weten over de dienstverlening van Oprins Heftrucks? Of wil je concreet een afspraak maken? Neem dan direct contact op!

Direct contact